Uusimmat puheet ja kolumnit

Mahdollisuus tekee sankarin (07.09.2017)
Reumaliitto on tehnyt 70 vuotta työtä reumaa sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien ihmisten elämän helpottamiseksi. Meistä on moneksi. Olemme asiantuntijoita..

Oikeudet ja vastuut työmarkkinoilla (05.09.2017)
Blogikirjoitus Kokoomus esitti eduskunnassa ulkomaisen työvoiman tarveharkinnasta luopumista vetoamalla työvoimakapeikkoihin. Työvoiman saatavuudesta on huolehdittava..

Kadonneet alushameet (30.08.2017)
Päiväkotivierailulla mieleen tuli työkokemukseni päiväkodissa. Ryhmääni tuli kaksi uutta lasta. Toinen ikävöi kotiin. Itku oli herkässä ja turvallinen olo vain hoitajan..

Puhe ammatinvalinnan 80-vuotisjuhlaseminaarissa Säätytalolla (22.08.2017)
Lämpimät onnittelut 80 vuotiaalle ammatinvalinnan ohjaukselle. Nyt jos koskaan ammatinvalinnalle on tarvetta. Koulutus muuttuu, työ muuttuu ja työsuhteet ja työnteon..

Muuttuneet työmarkkinat vaativat aktiivista työvoimapolitiikkaa ja laadukkaita työvoimapalveluita (22.08.2017)
SDP:n Filatov: Muuttuneet työmarkkinat vaativat aktiivista työvoimapolitiikkaa ja laadukkaita työvoimapalveluita   - Nyt jos koskaan ammatinvalinnalle on tarvetta..

Budjettiriihen katse lapsiperheisiin (12.08.2017)
- Kuinka sinä taivutat sanan rakkaus, kysyin tututun lasten tarinan Nasu.  "Sitä ei voi taivuttaa, se pitää tuntea" vastasi Nalle Puh. Tyhmäksi sanottu nalle, mutta..

Työllisyyden vahvistaminen vaatii toimivaa asunto- ja liikennepolitiikkaa (28.07.2017)
Moderni työpolitiikka yhdistää työelämän, asumisen ja julkisen liikenteen, sanoo työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja Tarja Filatov. Suomeen on luotava..

Hullu hoppuilu ei saa pilata sosiaali- ja terveyspalveluita (16.06.2017)
Terveyspalvelut ja koulutus ovat kaksi asiaa, joita suomalaiset arvostavat ylitse muiden. Molemmat ovat suuren remontin alla.    Koulutuksen leikkaukset näkyvät..

Valta katosi - omatunto heräsi (14.06.2017)
Suomessa ei hevin hallitus hajoa kesken vaalikauden. Minun eduskuntaurani aikana pääministeri Jäätteenmäki menetti hallituskumppaneidensa ja oman ryhmänsä tuen puhuttuaan..

Amis-uudistus kaipaa viilaamista (23.05.2017)
Työttömyyden mustassa tunnelissa näkyy vihdoin hieman valoa. Hieno juttu! Työllisyyden paraneminen perustuu pääosin työmarkkinajärjestöjen neuvottelemaan kilpailukykysopimukseen..