Uusimmat puheet ja kolumnit

Salkkumiehet sotessamme häärii (01.11.2017)
Kuka muistaa kappaleen Asfalttiprinssi? Se on Hectorin Herra Mirandos -levyllä. Kun kappale julkaistiin, olin 10-vuotias. Opin sanat nopeasti, vaikka en sisältöä..

Aktiivimalli lyö kasvoille pitkäaikaissairasta työtöntä (11.10.2017)
Työelämä-sanassa on kaksi osaa. Työ ja elämä. Ihminen tarvitsee molempia. Työssä on hyväksyttävä se, että ihmisen elämä kokonaisuudessaan on läsnä.  Ei saa olla..

Liikesalaisuus jyrää, yhteys ammattiliiton juristiin saattaa tulla rikokseksi (07.10.2017)
Blogıkırjoıtus Nyt se myrkyn lykkäs. Hallitus valmistelee lakia, joka estää työntekijää kertomasta kaikkia oleellisia tietoja työnantajastaan..

Eriarvoisuutta voi lisätä tai ehkäistä (23.09.2017)
Hallitus väitti eduskunnan budjettikeskustelussa että lomarahaleikkaus oli työmarkkinajärjestöjen päätös. Ei ollut. Se oli hallituksen asettama pakko. Hallituksen..

Mahdollisuus tekee sankarin (07.09.2017)
Reumaliitto on tehnyt 70 vuotta työtä reumaa sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien ihmisten elämän helpottamiseksi. Meistä on moneksi. Olemme asiantuntijoita..

Oikeudet ja vastuut työmarkkinoilla (05.09.2017)
Blogikirjoitus Kokoomus esitti eduskunnassa ulkomaisen työvoiman tarveharkinnasta luopumista vetoamalla työvoimakapeikkoihin. Työvoiman saatavuudesta on huolehdittava..

Kadonneet alushameet (30.08.2017)
Päiväkotivierailulla mieleen tuli työkokemukseni päiväkodissa. Ryhmääni tuli kaksi uutta lasta. Toinen ikävöi kotiin. Itku oli herkässä ja turvallinen olo vain hoitajan..

Puhe ammatinvalinnan 80-vuotisjuhlaseminaarissa Säätytalolla (22.08.2017)
Lämpimät onnittelut 80 vuotiaalle ammatinvalinnan ohjaukselle. Nyt jos koskaan ammatinvalinnalle on tarvetta. Koulutus muuttuu, työ muuttuu ja työsuhteet ja työnteon..

Muuttuneet työmarkkinat vaativat aktiivista työvoimapolitiikkaa ja laadukkaita työvoimapalveluita (22.08.2017)
SDP:n Filatov: Muuttuneet työmarkkinat vaativat aktiivista työvoimapolitiikkaa ja laadukkaita työvoimapalveluita   - Nyt jos koskaan ammatinvalinnalle on tarvetta..

Budjettiriihen katse lapsiperheisiin (12.08.2017)
- Kuinka sinä taivutat sanan rakkaus, kysyin tututun lasten tarinan Nasu.  "Sitä ei voi taivuttaa, se pitää tuntea" vastasi Nalle Puh. Tyhmäksi sanottu nalle, mutta..